Nieuw! Vanaf nu ook workshops voor volwassenen

 

Atelier de Puzzelboom bestaat nu een jaar. Afgelopen jaar ben ik vooral bezig geweest om creatieve lessen te bedenken en te geven aan kinderen. Maar natuurlijk is er in een atelier veel meer mogelijk. Het leek mij leuk om ook voor volwassenen creatieve workshops te maken. De eerste zijn nu achter de rug en ik kreeg er enthousiaste reacties op. Voor mij een teken om hiermee door te gaan. Veel mensen vinden het fijn om even in een andere ruimte dan thuis creatief bezig te zijn. Soms met veel concentratie en soms als gezellig 'bij klets moment'. Wat ik super leuk vind is om te kijken naar de individuele wensen en op maat te werken. Dus schroom niet om contact op te nemen als je zelf ideeën hebt op creatief gebied. Hieronder volgen enkele keuzes. Veel plezier!

 

 

 Keramiek servies betekenen. 

Met porselein stiften gaan we aan de slag om saaie bordjes en bekers in een mooi persoonlijk servies om te toveren. Leuk avondje uit met vriendinnen/zussen.

 

Kosten bedragen €30,- (inclusief koffie/thee en iets lekkers, gebruik van porselein stiften. exclusief servies vanwege persoonlijke smaak)

 

Inschrijven/informatie opvragen kan via het contact formulier.

 

Reacties: "fijne sfeer, leuke ideeën, gezellig, klein groepje!"

 

Elfenhuisjes maken (twee avonden per workshop).

Een heerlijk ontspannen boetseer workshop. Lijkt het je leuk om met klei aan de slag te gaan? Je krijgt van mij de tips en trucs om een mooi droomhuisje te maken.

In de eerste avond maken we de vorm. Je kan het huisje in het atelier laten drogen. De tweede avond gaan we schilderen en aflakken.

 

Kosten bedragen €45,- (inclusief koffie/thee en iets lekkers, gebruik van boetseergereedschap, klei, verf, lak)

 

Inschrijven/informatie opvragen kan via het contact formulier.

 

Seizoensgebonden workshops

- Paaskransen maken: dit is een vrolijke lente workshop. We gaan kransen versieren met allerlei materialen onder het genot van een kopje koffie of thee. Natuurlijk ontbreken de paaseitjes hierbij niet!

 

Kosten bedragen €30,-

 

Inschrijven/informatie opvragen kan via het contact formulier.

 

Nieuw! Ouder/kind workshop

Heb je zin om met je kind echt even tijd voor elkaar te hebben en samen creatief bezig te zijn? Je kan kiezen voor een workshop waarbij jullie onder mijn begeleiding aan de slag gaan. Jullie gaan naar huis met een gezamenlijk kunstwerk. Je kan kiezen uit:

  • schilderen (vanaf 4 jaar) 
  • een naamslinger maken (vanaf 6 jaar)
  • sieraden maken (vanaf 8 jaar)

Ik heb er veel zin in!

 

Schilder workshop

Heb je zin in een ontspannen avondje voor jezelf? Vind je het lastig om te beginnen? Ik help je op weg bij het maken van jouw eigen unieke schilderij.

 

Kosten bedragen €30,- per avond.

 

Bij mooi weer kunnen we gebruik maken van het dakterras.

Inschrijven/informatie opvragen kan via het contact formulier.