Creatieve lessen voor kinderen

De Verfspetters: creatieve lessen voor kinderen vanaf 4 jaar. Kleinschalig in een gezellig atelier op Fluitenkruid 13 in Lent. De lessen zijn op de volgende tijdstippen (bij genoeg aanmeldingen en m.u.v. schoolvakanties en studiedagen van basisschool De Verwondering):

  • maandagmiddag van 15:00 tot 16:30 uur
  • woensdagmiddag van 15:00 tot 16:30 uur
  • zaterdagochtend van 10:00 tot 11:30 uur

Nieuwe data:

Vanaf nu is het atelier iedere maandag- en woensdagmiddag open van 15:00-16:30 uur voor kinderen vanaf 4 jaar (met uitzondering van de schoolvakanties en studiedagen van basisschool De Verwondering). 

Aanmelden kan HIER.

 

Iedere les starten we met een verhaal dat de rode draad van de activiteit vormt. We gaan aan de slag met verschillende technieken en materialen. Aan het einde van elke les hebben alle kinderen hun eigen kunstwerk gemaakt.
Kosten: €8,- per les.
Meer informatie of aanmelding:
Daniëlle van Reen
Fluitenkruid 13, Lent
06-38259236
dvreen@hotmail.com

 

Reacties van ouders

"Mijn dochtertje van 5 jaar heeft veel moeite met zichzelf te laten zien. Ze voelt zich niet snel op haar gemak. Maar bij Danielle was ze meteen op haar plek.
Kinderen mogen zijn wie ze zijn bij haar. Het enthousiasme van Danielle werkt aanstekelijk. Mijn dochter gaat elke week met heel veel plezier en komt glimmend van trots weer terug. Danielle is niet alleen creatief ze is ook enorm vakkundig in de omgang met kinderen. Ze sluit mooi aan bij de behoefte van ieder individu. Prachtig!."
"Mijn dochter Emma is elke keer met veel plezier naar De Verfspetters gegaan en kwam thuis met de mooiste verhalen over sprookjes en 'echte' kunstwerken. Ze heeft andere kinderen ontmoet, is meegenomen in verhalen en uitgedaagd deze te verbeelden d.m.v. verschillende materialen en technieken. Ik vind het belangrijk om haar interesse in creativiteit te koesteren en haar in haar creatieve ontwikkeling te stimuleren. Daniëlle kan dit als geen ander. In een veilige sfeer heeft zij activiteiten neergezet, omlijst door de mooiste kinder-/prentenboeken. Dit is wel degelijk anders dan thuis even knutselen. Ik denk dat veel kinderen zullen genieten van de activiteiten bij De Verfspetters." -- Maartje (moeder van Emma)

"Onze dochter Ymre is één van de allereerste Verfspetters. Met veel plezier gaat ze naar de creatieve lessen van Danielle in het knusse Atelier De Puzzelboom, waar ze samen met leeftijdsgenootjes leert de mooiste kunstwerken te creëren. Danielle is enthousiast, gedreven en ze heeft een bijzonder oog voor detail. Alle lessen starten met een zorgvuldig door Danielle uitgekozen verhaal, gedicht of lied, wat enorm tot de verbeelding van de kinderen spreekt en dat de basis vormt voor hun creaties.  Anderhalf uur lang werken ze in volle concentratie aan hun eigen werk. En wat is er mooier dan op het einde van de cursus  al je kunstwerken op een echte tentoonstelling te kunnen laten zien aan de trotse papa's, mama's, broertjes en zusjes, niets toch?!" -- Dennis & Linda (ouders van Ymre, 5 jaar)

"Echte aandacht is een schaars goed tegenwoordig... maar niet bij Danielle! Aandacht zet ze in om de kinderen mooie verhalen te laten beleven en verbeelden. Haar atelier en enthousiasme geven mij een ouderwets warm gevoel.
Jonas is niet zo'n knutselheld maar meedoen aan de verfspetters vond hij toch wel heel leuk. Ik kan niet in z'n koppie kijken maar dikke kans dat hij hier later met een fijn gevoel aan terugdenkt!" -- Janneke, moeder van Jonas (5)

"Rebecca vond het super en ik ook. En jij doet het ook zo leuk met de kinderen. Geniaal gewoon. Je neemt de tijd voor ze en je bent kalm. Echt toppie. Het is echt te zien dat dit je droombaan is. We zijn enthousiast." -- moeder van Rebecca