Creatief kinderfeestje in sprookjessfeer

Je verjaardag vier je bij ons in sprookjessfeer!

Wist je dat je als je jarig bent  je zelf een sprookje en knutselactiviteit mag kiezen? Wat dacht je bijvoorbeeld van een eenhoorn, draken, ridder of kabouterfeest? Je mag je kadootjes hier uitpakken en een cakeje versieren aan de prinsen en prinsessentafel en natuurlijk is er limonade en sprookjes muziek!

Samen met je vriendjes/ vriendinnetjes ga je(ieder) een sprookjes kunstwerk maken. Bijvoorbeeld een eenhoornspaarpot of vogelhuisje van keramiek versieren (met verf, papier, glitters). T shirt beschilderen of een schilderijtje maken. 

 

Kosten: vanaf €12,50 per kind (maximaal 8 kinderen).

 

Een feestje duurt ongeveer 1,5 uur. Datum en tijd in overleg.

 

Als je een feestje aanvraagt, krijgt je een bevestiging per e-mail met hierin alle afspraken, kosten en voorwaarden.

 

Een feestje aanvragen kan HIER.


Reacties van ouders

"Nogmaals bedankt voor de super geslaagde middag. Julie en haar vriendjes en vriendinnetjes hebben zo gezellig naar je mooie verhalen geluisterd, gesmikkeld van de zelf versierde cakejes, geknutseld én natuurlijk de kikker gekust. Ze vonden het geweldig. Niet voor niets begon Julie je spontaan te knuffelen. Heel mooi hoe je iedereen échte aandacht geeft." -- moeder van Julie

Heel leuk: mijn zus Eva schreef dit stukje. Het was extra speciaal om het voor mijn eigen nichtje Celine te organiseren ditmaal!

 

"In overleg met Celine is het sprookjesthema bedacht. Het werd: Joris en de draak. De kinderen hebben genoten van het verhaal, het versieren en oppeuzelen van de cake en het beschilderen van het draakje. Er was uitgebreid tijd voor alle kinderen om hun cadeautje aan Celine te geven en voor Celine om ze één voor één te bewonderen. En na een zelf mee gebrachte lunch hebben de kinderen nog een keer gegriezeld en gelachen bij het leuke sprookje. Ze mochten hun onder de glitter douche gedouchte draakje natuurlijk meenemen. Het was een zeer geslaagd feest!" -- Eva, moeder van Celine

"Hoi Daniëlle, dank je wel!!! Wat een leuke foto's en wat heeft Fenna een geweldig Rapunzel-feest gehad. Haar vriendinnetjes vonden het ook een heerlijk en gezellig knutselfeestje. Kortom: zeer geslaagd en wat ons betreft voor herhaling vatbaar. Jij deed het echt heel goed, je merkt aan alles dat dit jouw passie is. Lekker mee doorgaan en ontwikkelen." -- Angela, Kevin en natuurlijk Fenna.